? ??????????????For All Times? ????? ?? ???Rating: 5.0 (2 Ratings)??22 Grabs Today. 2289 Total Grabs. ????
??Preview?? | ??Get the Code?? ?? ???????????????????????????????????????????Loving Maddness? ????? ?? ???Rating: 5.0 (1 Rating)??9 Grabs Today. 1610 Total Grabs. ??????Preview?? | ? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, August 26, 2009

Ramadhan KurinduMU

Saat menanti kehadiran Ramadhan,hati ini sering tertanya2 adakah aku telah bersiap -sedia menghadapinya dengan mengharapkan lazatnya ibadah di bulan penuh Barakah dan Rahmat. Berbekalkan latih tubi puasa bulan Rejab dan Syaaban, aku yakini bahawa puasa bukan menjadi halangan buatku untuk tidak sukar menahan lapar dan dahaga.Namun, kebimbangan dan halangan bagiku adalah istiqamah serta mujahadahnya aku dalam melaksanakan ibadah seharianku.

Tuesday, August 11, 2009

Majlis Perasmian Feskum '09 satu permulaan Hebat !

Alhamdulillah ku rafa'kan kepada Rabbul Izzati atas limpah kasih sayang Nya, usaha sahabat handai bagi merealisasikan kecemerlangan luar biasa bagi krew Majlis Perasmian Feskum 09 akhirnya berhasil. Perasmian majlis yang telah disempurnakan oleh DYTM Raja Muda Perak darul Ridzuan, RAJA DR. NAZRIN SHAH IBNI SULTAN AZLAN MUHIBBUDDIN SHAH telah berjalan dengan lancar seperti yang diharapkan oleh semua pihak. Pengumuman yang dibuat secara mengejut oleh Naib Canselor Um, Prof.Datuk Dr. Gauth Jasmon sebelum pengakhiran majlis berkenaan Raja Muda mengucapkan Tahniah dan mengumumkan bahawa Majlis Perasmian pada kali ini adalah Majlis perasmian yang TERBAIK sepanjang baginda menjadi perasmi bagi Majlis Perasmian Konvokesyen, Feskum 09..Pelukan sahabat2 dan lafaz kesyukuran meniti dibibir masing2..Alhamdulillah.....